Voordelen

Voordelen

Schoon en CO2 neutraal

Klimaatneutraal of Co2 neutraal zijn termen die aangeven dat een proces niet bijdraagt aan klimaatverandering. Klimaat neutrale energie is energie die geen Co2 uitstoot levert. Voor Calor is dit een zeer belangrijke factor in ons werk. Moderne en energie efficiënte verwarmingssystemen van Calor zijn niet alleen in vele huishoudens, maar ook bij grote vastgoedprojecten ingezet. Hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu en de energiereserves.

Hernieuwbare energie

Energie waar de mensheid tot in de lengte der dagen over kan beschikken zonder dat het schadelijk is voor onze aarde. Dat is hernieuwbare energie. Biomassa, windenergie, zonne-energie waterkracht en aardwarmte behoren tot deze uiterst belangrijke selectie mogelijkheden tot het opwekkend van energie. Calor gebruikt de biomassa, de zon! Ook gebruiken we voornamelijk houtsnippers en pellets als brandstof voor de houtverbrandingssystemen. Zo treden onze klanten met hernieuwbare energie de toekomst tegemoet.

Betaalbaar en duurzaam, zonder aardgas!

Het financiële rendement is een element dat we in deze niet mogen overslaan. Sterker nog, het is een belangrijke voorwaarde. Zeer waarschijnlijk kunt u besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het beschermen van ons milieu. Om u snel een eenvoudig en goed inzicht te geven in de kostenbesparing, hebben wij (als u kiest voor Calor) een besparingscheck ontwikkeld. Na het invullen weet u direct of Calor u een financieel voordeel oplevert. Ook geven we direct advies over de juiste productkeuze. Een win-win situatie!

Onafhankelijk

In tegenstelling tot andere bedrijven is Calor totaal onafhankelijk van energieleveranciers en olieprijzen. Dit is een groot voordeel voor u als klant. Duidelijkheid, continuïteit en betrouwbaarheid staan hierdoor voorop.

Jarenlange expertise in warmte

Calor kan leunen op een jarenlange ervaring en expertise. Vele opdrachtgevers, groot en klein, maakten hier al dankbaar gebruik van. Wij denken kritisch mee met de klanten, kijken naar de beste oplossingen voor iedere situatie. We kiezen voor eenvoud, functionaliteit en betrouwbare producten.

Topmerken!

Zoals gezegd werkt Calor niet merk gebonden. Dat wil niet zeggen dat wij geen warme banden hebben met gerenommeerde bedrijven en leveranciers. Sommerauer, Windhager en Unitec zijn bijvoorbeeld betrouwbare partners waar we in al die jaren letterlijk een warme band mee hebben opgebouwd. Graag kiezen we voor bewezen functioneren.

Zekerheid en gegarandeerde service

Calor is een bedrijf dat niet snel tevreden is. Wij willen een perfecte oplossing op maat aanbieden. U krijgt een product waar u blij mee bent. Pas dan zijn wij het ook. U heeft de zekerheid van een gegarandeerde service en persoonlijk contact. Calor gelooft in de samenwerking met u als klant. Samen zorgen we voor uw nieuwe warmte installatie! Calor doet en verkoopt iets dat werkt!