Zonnecollectoren

Zonnecollectoren

Calor zonnecollectoren

Het hart van het warmtesysteem is de zonnecollector. Calor verkoopt enkel hoog-rendement zonnecollectoren. Deze hoogwaardige zonnecollectoren met vacuumbuis en koperen heatpipe bieden een zeer hoog rendement en dat ziet u terug op uw gasrekening.

Voor veel toepassingen geschikt
Onze collectoren zijn voor veel toepassingen geschikt, zoals de standaard zonneboiler maar ook voor zonneboiler combisystemen. Ook in combinatie met vloerverwarming, biomassa-installatie en gewone CV systemen is een zonnecollector goed inpasbaar. Ook voor bijvoorbeeld zwembaden en industriële toepassingen bieden wij een passende oplossing.

Productinformatie >

FK 200

De TWL krachtige vlakke plaatcollector FK200 wordt gekenmerkt door zijn optimale Waar voor je geld! Door intelligent productontwerp op basis van een gecoördineerd aantal optimale individuele componenten, is een exclusief product is gemaakt dat hoge prestaties en een lange levensduur garandeert! Deze verzamelaar wordt door de wereldmarktleider in Oostenrijk exclusief voor TWL-Technologie GmbH vervaardigd.

Specificaties

Aanduiding: Platte collector FK200
Item nummer: FK200
Zonne keymark: 11-7S 1847
Absorbertype: Volvlak absorber met Cu harp
Collectorgebied: 2,34 m² bruto
Diafragma gebied: 2,22 m²
Dimensies: 2000x1170x83mm
Aansluitingen: 2x1" buitendraad, 2x1" wartelmoer

Gerelateerde producten

Wilt u ook tot 60% besparen op uw energierekening?
Kies voor de warmte-oplossingen van Calor. Zie snel uw potentiële rendement bij de investering in een biomassa-installatie. Neem contact met ons op om te zien hoeveel u kunt besparen.