Zonnecollectoren

Zonnecollectoren

Calor zonnecollectoren

Het hart van het warmtesysteem is de zonnecollector. Calor verkoopt enkel hoog-rendement zonnecollectoren. Deze hoogwaardige zonnecollectoren met vacuumbuis en koperen heatpipe bieden een zeer hoog rendement en dat ziet u terug op uw gasrekening.

Voor veel toepassingen geschikt
Onze collectoren zijn voor veel toepassingen geschikt, zoals de standaard zonneboiler maar ook voor zonneboiler combisystemen. Ook in combinatie met vloerverwarming, biomassa-installatie en gewone CV systemen is een zonnecollector goed inpasbaar. Ook voor bijvoorbeeld zwembaden en industriële toepassingen bieden wij een passende oplossing.

Productinformatie >

CalorSol

Beste efficiëntie dankzij geavanceerde technologie. De nieuwe EtaSunPro® vacuümbuiscollector zet maatstaven op het gebied van thermisch rendement en is een topproduct op de markt. Met onze nieuwe hoogwaardige opvangbak Topwaardes behaald, dus ideaal voor verwarmingsondersteuning, maar het kan kan ook puur worden gebruikt voor het verwarmen van water voor huishoudelijk gebruik.

TWL gebruikt geen reflectoren (CPC-spiegels) en gebruikt deze in plaats daarvan tot 30% meer buizen op hetzelfde oppervlak. De buisafstand zijn veel kleiner en de gebruikte buizen hebben een diameter van 58 mm Meestal veel groter in diameter dan de buizen van CPC-collectoren. Ons Buizen hebben een groter lichtinvalsoppervlak naar de zon gericht en bieden jarenlang consistent hoge prestaties vanaf het begin en vermijd zo het probleem van vervuiling en de daaruit voortvloeiende prestatiedaling.

Specificaties

Aanduiding: Vacuümcollector
Item nummer: VRK20, VRK30
Zonne keymark: SPSC0414-17
Aantal buizen: 20 st., 30 st.
Collectorgebied: 3,10 m² bruto, 4,57 m² bruto
Diafragma gebied: 1,87m², 2,81m²
Dimensies: 1953x1650x152mm, 1953x2400x152mm
Aansluitingen: 1" buitendraad

Gerelateerde producten

Wilt u ook tot 60% besparen op uw energierekening?
Kies voor de warmte-oplossingen van Calor. Zie snel uw potentiële rendement bij de investering in een biomassa-installatie. Neem contact met ons op om te zien hoeveel u kunt besparen.