Calor Energietechniek

Werken aan nieuwe energie

Met Calor kiest u voor een lange ervaring en een brede kennis. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om uw ideale systeem samen te stellen.

Niet specifiek merk gebonden maar meedenkend naar de beste oplossingen voor onze klanten. Wij hebben de houtstookinstallaties opnieuw ontdekt en verbeterd met als doel om duurzame, co2 neutrale warmte op te wekken en comfortabel comfort te bieden.

Wij leveren hiervoor een compleet systeem, van ambitie tot realisatie.

Advies op maat

Verwarmen via biomassa is een interessante keuze wanneer je meer dan 3.000 m³ gas per jaar verbruikt. Mits goed geïnstalleerd is dit een milieubewuste oplossing met een uitstekend rendement.

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij installaties van pelletketels, houtsnipperketels en houtvergassers. Bespaar uzelf tijd, geld en moeite en begin met een adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen
of bel 0183 20 10 12

Waarom Calor?

Hernieuwbare energie die betaalbaar en duurzaam is, zonder gebruik van aardgas! Zo bent u onafhankelijk van energieleveranciers en olieprijzen. Met topmerken als Sommerauer, Windhager en Schräder en ons jarenlange expertise kunnen wij u alle zekerheid en gegarandeerde service bieden.

  • Schoon en Co2, neutraal
  • Hernieuwbare energie
  • Betaalbaar en duurzaam, zonder aardgas

Waar komt de naam vandaan?

Calor is Latijns voor warmte. Deze naam is niet voor niets door ons gekozen. Via een houtvuur en onderaardse gangen lieten de Romeinen warme lucht onder de vloeren doorstromen, zodat deze lekker verwarmd werden.

“Al veel klanten kozen voor de expertise van Calor op het gebied van nieuwe en innovatieve warmte-oplossingen. Dankzij Calor koppelen zij besparing aan duurzaamheid en comfort.”

- Arjan Blokland, Calor

Vanaf dit moment kon men warmte zelfstandig reguleren. Na de vloerverwarming van de Romeinen bleek de open haard een perfecte warmtebron. Inmiddels is warmte voor de meeste mensen een vanzelfsprekendheid. Je hoeft de kachel maar aan te zetten en de ruimte warmt op naar de temperatuur die je zelf wilt. Net zoals de oude Romeinen wekken ook wij onze warmte op middels de aardse energiebronnen hout en zon.

60% besparen op uw energierekening?

Neem contact met ons op om te zien hoeveel u kunt besparen

Adviesgesprek aanvragen