Calor Energietechniek
Calor werkt aan nieuwe energie

Calor Energietechniek
Calor werkt aan nieuwe energie

Kies voor Calor

Calor is Latijns voor warmte. Deze naam is niet voor niets door ons gekozen. Via een houtvuur en onderaardse gangen lieten de Romeinen warme lucht onder de vloeren doorstromen, zodat deze lekker verwarmd werden. Vanaf dit moment kon men warmte zelfstandig reguleren. Na de vloerverwarming van de Romeinen bleek de open haard een perfecte warmtebron. Inmiddels is warmte voor de meeste mensen een vanzelfsprekendheid. Je hoeft de kachel maar aan te zetten en de ruimte warmt op naar de temperatuur die je zelf wilt. Net zoals de oude Romeinen wekken ook wij onze warmte op middels de aardse energiebronnen hout en zon.

Met Calor kiest u voor een lange ervaring en een brede kennis. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om uw ideale systeem samen te stellen. Niet specifiek merk gebonden maar meedenkend naar de beste oplossingen voor onze klanten. Wij hebben de houtstookinstallaties opnieuw ontdekt en verbeterd met als doel om duurzame, co2 neutrale warmte op te wekken en comfortabel comfort te bieden.

Wij leveren hiervoor een compleet systeem, van ambitie tot realisatie.

Waarom warmte-installaties van Calor?

  • Schoon en Co2 neutraal

  • Hernieuwbare energie

  • Betaalbaar en duurzaam, zonder aardgas

  • Onafhankelijk van energieleveranciers en olieprijzen

  • Jarenlange expertise

  • Topmerken als Sommerauer, Windhager en Schräder

  • Zekerheid en gegarandeerde service

“Al veel klanten kozen voor de expertise van Calor op het gebied van nieuwe en innovatieve warmte-oplossingen. Dankzij Calor koppelen zij besparing aan duurzaamheid en comfort.”. Arjan Blokland, Calor
Wilt u ook tot 60% besparen op uw energierekening?
Kies voor de warmte-oplossingen van Calor. Zie snel uw potentiële rendement bij de investering in een biomassa-installatie. Neem contact met ons op om te zien hoeveel u kunt besparen.