biomassaketel

Milieubewust verwarmen met biomassa

Hoog rendement tot 95%

biomassaketel

Biomassaketel

Verwarmen via biomassa is een interessante keuze wanneer je meer dan 3.000 m3 gas per jaar verbruikt. Mits goed geïnstalleerd is dit een milieubewuste oplossing met een uitstekend rendement.

Aangezien wij al meer dan 20 jaar installaties plaatsen en onderhouden kunnen wij u een passende oplossing bieden voor de lange termijn.

Verschillende oplossingen en merken

Elke locatie is anders en daarom leveren wij maatwerk oplossingen. Wij kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze, want een biomassa oplossing om te verwarmen werkt net even anders dan de meeste reguliere oplossingen.

In een adviesgesprek inventariseren wij uw wensen, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden. Met het juiste product en het juiste merk kunt u jarenlang genieten van biomassa verwarming.

Nieuw met biomassa?

We merken dat mensen die niet bekend zijn met biomassa oplossingen, het heel overweldigd vinden en eigenlijk niet weten waar ze aan beginnen. Daarom willen wij de verschillende oplossingen graag aan u laten zien.

Om u echt te laten ervaren hoe de systemen werken kunnen we een afspraak inplannen bij een van onze eerdere referenties.

Adviesgesprek aanvragen
of bel 0183 20 10 12
biomassaketel

Over ons

Met Calor kiest u voor meer dan 20 jaar ervaring en kennis. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om uw ideale systeem samen te stellen. Niet specifiek merk gebonden maar meedenkend naar de beste oplossingen voor onze klanten.

  • Maatwerk oplossingen
  • 20 jaar ervaring
  • Service en onderhoud

60% besparen op uw energierekening?

Neem contact met ons op om te zien hoeveel u kunt besparen

Adviesgesprek aanvragen